marți, februarie 10

Scrisoare catre SRI, si Ziua News

Devine al naibii de greu de digerat ducerea in derizoriu chiar a tuturor notiunilor, conceptelor, principiilor, legilor, si absolut tot ce ar putea fi calcat in picioare. Pe langa completa denaturare in mintile romanilor a realitatii in care traim.


Legat de articolul
http://m.ziuanews.ro/editorial/basescu-si-coldea-vinovati-de-inalta-tradare-154776

Domnul asta imi zicea la un moment dat ca dansul e jurnalist de 25 de ani ...! Ooo, doamne! Devine horror realitatea romaneasca, pe zi ce trece. Am 30 de ani, si am simtit Romania asta pana la ultimul por, cum pot sa mai am incredere in viitor si in tara asta, daca acest domn face presa de 25 de ani?! Ce speranta sa mai ai?! Cum sa faci copii aici, in tara asta?! Or sa ne manance cainii.

Nu, nu poti sa il acuzi pe nici un militar din SRI sau din SIE pentru inalta tradare, si nici macar tradare, cu asa ceva. Si nici pe Basescu.

Ca tot veni vorba.

Da, Basescu e suspect de inalta tradare, pentru semnarea Pactului de la Viena, posibil si prin niste implicatii in problema industriei de armament, chestiune inca neelucidata, si posibil si in problematica razboiului care ne bate la usa. Cam pentru asemenea lucruri poate fi acuzat de tradare sau de inalta tradare.

Si, sigur, ar trebui sa stabileasca tribunalul militar ce personaje cu ce grade si de unde se mai fac raspunzatoare, e greu pentru noi, astia din exterior, sa ne dam seama exact, dar e usor sa ne dam seama ca nu se prea putea fara gradati.

Sa il mai anunte cineva pe acest domn  ca Presedintele Romaniei nu are constitutional atributii in justitie. V-au prostit ei la tv cu propaganda tocmai pentru ca voi, presa, habar n-aveti ce-i cu voi si pe ce lume traiti. Eu nici nu-mi pot explica cum au ajuns sa scrie la ziare toti asa zisii jurnalistii romani, o sleahta de culegatori de cartofi care si-au ratat menirea.

Deci nu i se poate imputa legal ca DNA nu face dosarele la timp, sau ca judecatorii judeca nush cumcum, din moment ce nu e responsabilitatea lui. Constitutional, presedintele nu se ocupa de justitie. Daca s-a ocupat, este un abuz. Daca doar a dat din gura la tv, v-a prostit pe voi si a facut propaganda. Dar la tribunal se judeca dupa adevarul juridic, si responsabilitatile, daca e cazul, se impart dupa lege nu dupa ce va spune voua Curvetta de Udrea la tv.

SRI n-am idee de cand au anticoruptia bagata ca misiune de CSAT, de cand s-a decretat ca e chestiune de securitate nationala, dar nu e de la bun inceput, dosarele de acum 10 ani nerezolvate nu se pot imputa legal generalului Coldea in vreun fel, inexistenta dosarelor s-ar putea impita doar daca n-a facut misiune pentru ele desi era evident ca trebuie, n-a trimis sesizari in mod probat partinitor, si asta in special de cand au anticoruptia drept misiune.

Reamintesc articolul 31 din Constituie, care obliga jurnalistul la a prezenta publicului o poza reala asupra realitatii, jurnalistul nu poate distorsiona total in mintea mea realitatea si sistemul in care eu traiesc, literalmente indobitocindu-ma. Si nu exista asa ceva, libertate la a ma indobitoci pe mine, Constitutia prevede clar si ca el trebuie sa ma informeze, si ca nimeni nu e mai presus de lege, adica nici macar jurnalistul. Nu exista drept la libera indobitocire a populatiei, dupa legislatia romaneasca.

Astept cu interes sa inceapa sa existe presa in Romania, nu doar trambitareala. N-am decat 30 de ani, stam cu un razboi la usa, adus tot de trambitarii astia si cei din spatele lor, si am obosit teribil sa citesc prostii cat tot muntele Sinai, propaganda de cea mai joasa speta, si totala tampire si indobitocire a romanilor.

Astept SRI sa intre in legalitate, si sa inceapa sa aplice legea cu spalatorii de creiere cu pretentii de jurnalisti. Noi, romanii, habar n-avem ce e cu noi si pe ce lume traim, si cum trebuie sa impartim responsabilitatile si culpele in statul asta, pentru starea noastra, din cauza acestor cacanari spalatori de creiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu